FIRIN TEMİZLİĞİ ARTIK ÇOK KOLAY
TEMİZLENMESİ EN ZOR ALAN FIRINLAR ARTIK DEĞİL !
Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan fırınlar ,bizlere yemek yapma konusunda kolaylık sunduğu kadar keşke temizlenme konusunda da kolaylık yapsalar ne güzel olur değil mi?😉

Aslında ;bazı pratik bilgileri biliyor olmanız fırınlarınız da temiz kalmasını yada kolayca temizlenmesini sağlamaktadır..

Hemde birçok kimyasala maruz kalmadan..
Yemekleri yaptık yedik içtik güzel de şimdi nasıl temizleyeceğim bu donmuş yağları DEMEYİN!

Öncelikle bazı püf noktalara değinelim..

Tam yemeği fırına koydunuz ki; hay aksi tam da pişiriken birşeyler mi döküldü?Sakin olun.Hemen dökülen yere SOFRA TUZU dökün ve soğuduktan sonra kirli alanı silin, sonuç mükemmel..

Deterjan ve kimyasallar ile fırın içini silmek sizce ne kadar mantıklı?Ne kadar su ile silsenizde bu kimyasallardan kurtulacağınızı mı zanndeiyorsunuz.?Tabiki zamanla pişirme yaptıkça her yemeğinize azar azar bu toksik maddeler geçerek fırınınız bu kimyasallardan arınırken sizde bir güzel kendinizde biriktirmiş olacaksanız bu toksik maddeleri.Sonuç fırın temizlendi fakat ya sizin vücüdunuz?Sevgili organlarınız...😲

Siz en iyisi mi şu deterjan işine en azından fırınlar için son verin..
Size daha iyi bir fikrimiz var 😉

Hem ucuz hemde zararsız..
SİRKE VE KABARTMA TOZU

Öncelikle fırınınızı boşaltın.
Su ile temiz bir bezle silin.
Birkaç kaşık kabartma tozunu su ile homejen haline getirelim.Bir macun elde edelim.
Fırının tüm yüzeylerine sürün.
12 saat bekleyelim.

Süre sonunda, bir sprey şişesine koyduğumuz sirkeyi macunlara sıkın.Bu yağ çözücü etki gösterecektir.

Yarım saat sonra tüm yüzeyi temiz ıslak bezle silelim durulayalım.
İşte bu kadar basit !

SÖZÜN ÖZÜ:Doğal yaşamda, endüstriyeldeki gibi herşey anında suni bir şekilde olmuyor.Sabır ve emek gerekli...

www.pestvettemizliksirketi.com
Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan fırınlar ,bizlere yemek yapma konusunda kolaylık sunduğu kadar keşke temizlenme konusunda da kolaylık yapsalar ne güzel olur değil mi?😉
Aslında ;bazı pratik bilgileri biliyor olmanız fırınlarınız da temiz kalmasını yada kolayca temizlenmesini sağlamaktadır..
Hemde birçok kimyasala maruz kalmadan..
Yemekleri yaptık yedik içtik güzel de şimdi nasıl temizleyeceğim bu donmuş yağları DEMEYİN!
Öncelikle bazı püf noktalara değinelim..
Tam yemeği fırına koydunuz ki; hay aksi tam da pişiriken birşeyler mi döküldü?Sakin olun.Hemen dökülen yere SOFRA TUZU dökün ve soğuduktan sonra kirli alanı silin, sonuç mükemmel..
Deterjan ve kimyasallar ile fırın içini silmek sizce ne kadar mantıklı?Ne kadar su ile silsenizde bu kimyasallardan kurtulacağınızı mı zanndeiyorsunuz.?Tabiki zamanla pişirme yaptıkça her yemeğinize azar azar bu toksik maddeler geçerek fırınınız bu kimyasallardan arınırken sizde bir güzel kendinizde biriktirmiş olacaksanız bu toksik maddeleri.Sonuç fırın temizlendi fakat ya sizin vücüdunuz?Sevgili organlarınız...😲
Siz en iyisi mi şu deterjan işine en azından fırınlar için son verin..
Size daha iyi bir fikrimiz var 😉
Hem ucuz hemde zararsız..
SİRKE VE KABARTMA TOZU
Öncelikle fırınınızı boşaltın.
Su ile temiz bir bezle silin.
Birkaç kaşık kabartma tozunu su ile homejen haline getirelim.Bir macun elde edelim.
Fırının tüm yüzeylerine sürün.
12 saat bekleyelim.
Süre sonunda, bir sprey şişesine koyduğumuz sirkeyi macunlara sıkın.Bu yağ çözücü etki gösterecektir.
Yarım saat sonra tüm yüzeyi temiz ıslak bezle silelim durulayalım.
İşte bu kadar basit !
SÖZÜN ÖZÜ:Doğal yaşamda, endüstriyeldeki gibi herşey anında suni bir şekilde olmuyor.Sabır ve emek gerekli...
www.pestvettemizliksirketi.com
Yorumlar
Yorum Gönder