CİLT TEMİZLİĞİ İÇİN DOĞAL YOLLAR

CİLT  TEMİZLİĞİ İÇİN DOĞAL YOLLAR

Kirli hava,soğuk,sıcak,nem,makyaj gibi pek çok etken özellikle yüzümüzün gözeneklerini tıkayarak kirli gözükmesine sebebiyet vermektedir.Peki neler yapsak da hem kimyasal kullanmadan hem de pratik olabilecek birkaç uygulama ile cildimizi temiz ve parlak tutsak...

face beautiful ile ilgili görsel sonucu

Herkes güzel görünmek  güzel olmak ister...Ama biraz da bakım şart değil mi?Hem de kimyasalsız evde kolaylıkla uygulayabilieceğiniz birkaç tarifle...

KURAL:Temiz ve parlak bir cilt için öncelikle olmazsa olmaz kuralımız sabah akşam cildinizi yıkamak olmalıdır.Böylelikle temiz ve nem kazanmış olacaktır.Sabun kullanırken doğal zeytinyağlı sabunlardan yararlanabilirsiniz.Bol su için ve egzersiz yapmayı da sakın ihmal etmeyin.

face washing ile ilgili görsel sonucu

Bu hafta sizler için cilt temizliğinde bal maskesini araştırdık.Biliyorsunuz ki çok eski çağlardan beri balın antiseptik özelliği bilinmektedir.Yapısındaki B3 vitamini cildin nemli kalmasını sağlar.B6 vitamini ise hücrelerin yenilenmesini sağlar.

honey ile ilgili görsel sonucu

ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ YÖNTEMLERDEN HANGİSİ SİZE UYGUNSA YAPABİLİRİSİNİZ.

acne ile ilgili görsel sonucu

1)Sivilce izlerinden kurtulmak istiyorum! diyorsanız bu bal maskesi tarifi tam size uygun.
1 çay kaşığı bal,yarım çay kaşığı tarçın(iltihap önleyici ve beyazlatıcı etkisi var)yarım çay kaşığı limon suyu,1 çay kaşığı toz muskat(aktarlardan kolaylıkla bulabilirsiniz.)Bu karışımı cildinize yarım saat uygulayıp bol su ile durulayın.

oily skin ile ilgili görsel sonucu


2)Yağlı ciltler için bal maskesi:
1 büyük( havuç haşlanmış olacak),1 yemek kaşığı bal.iyice karıştırıp 10 dk bekleyin sonra yüzünüze uygulayın 10 yada 15 dk yüzünüzde bekletin.durulayın.Ara ara bu maskesyi yapın gerçekten faydasını göreceksiniz.

dry skin ile ilgili görsel sonucu

3)Kuru Ciltler için bal maskesi:Sizlerin ihtiyacı ise sadece 1 yumurta ve 1 yenmek kaşığı bal,karıştırın.cildinize sürün.Bekleyin ve durulayın.

tired man ile ilgili görsel sonucu

4)Bunların hiçbiri ile uğraşamam diyenler için bal maskesi:Bir miktar balı dairesel hareketler şeklinde yüzünüze sürün ve soğuk su ile yıkayın.

Sözün Özü:Kadın olsun erkek olsun herkes kendisini güzel hissetmeli ve bunun için de bakımlı olmalıdır.Bakımlı olmak için tonla paralar harcamadan doğada bize verilen nimetlerden yararlanmış olmanız ve tabi birazcık da emek harcamanız yeterli.Siz isteyin yeter ki..

scholar emoji ile ilgili görsel sonucu

www.pestvettemizliksirketi.com



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TEMİZLİK TAKINTISI BİR HASTALIK

FIRIN TEMİZLİĞİ ARTIK ÇOK KOLAY