temizlik ile ilgili görsel sonucu

KOÇ 21 Mart-20 Nisan
Koç, detaylı temizlik yapmayı seven burçlarımızdan biri .Kendi kalbi kadar da etrafındakilerin temizliğini de önem verir koçlar.Özellikle koç kadını oldukça titizdir.Siz siz olun bu burçtan olan ilişkinizde temizliğe önem verin.
BOĞA 21 Nisan-20 Mayıs
sevgili inatçı hoşgörülü sabırlı boğalar her zaman planlısındır.temizlik yapmaya başlamanda önce de plan yapman gereklidir. Kendini yormayı sevmeyen aktiflilikten hoşlanmayan bir boğa nın temizlik süresi de uzayacaktır.Molaları sayarsak bir temizlik günlerini alır.Şu da bir gerçek ki başladıkları işi tamamlamadan bırakmazlar.
temizlik tam bir çile ile ilgili görsel sonucu
İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran
Burçlar arasında en zekilerden olabilen ikizler temizlikde de pratik olmayı severler.Hareketli ve aktif olan ikizler temizliği de pratik zekasıyla çabuk bitirecektr.Fakat değişimi seven ikizler burcu evi temizlemeye kalktığında bir de bakmışsınız ki eşyaların yeri değişmiş
YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz
 Evine düşkün,gelenekçi burçlardan olan yengeç temizliğe ayrı bir önem verir.tüm temizlik malzemelerini de eve taşımaktan bıkmayan yengeçler evinin temiz olması için zaman ayırmayı sever.
temizlik mi eyvah ile ilgili görsel sonucu
ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos
 Her zaman dış görünüşü tarzı ve giyimiyle dikkat çekmeyi başaran sevgili aslan aslan  yattığı yerden belli olur der ve evini kıyafetini temiz tuttukça rahatlar.ama gene de tasarrufu seven aslan temizlik ürünlerine fazla para harcamayacaktır.
BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül
 Temizliğe çok zaman ayırmayı sevmesede gene temizlik olmazsa olmazdır başak için.dagınıklığa tahammülü olmayan başaklar en partik burç olmaları özelliğiyle bulundukları ortamda çok çabuk düzen sağlarlar.
temizlik mi nasıl ile ilgili görsel sonucu
TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim
 Ah teraziler güzelliğe güzel olanlara düşkün burç olsada temizliğe çok da önem vermeyen burçlardandır.Ama dağınık da değildirler.Bu kadar modayı giyimi dekorasyonu sevmelerine karşı temizlik için çok da zaman ayırmazlar.
AKREP 23 Ekim-22 Kasım
 her zaman kontrollücü olan akrepler her konuda olduğu gibi evlerinde de rahatlığına konforuna düşkündür.Dolayısıyla temizlik konusunda da şüphecilik özelliği fazla olduğundan bir yeri bir kaç kez silebilir.
YAY 23 Kasım-21 Aralık
Dolayısıyla geniş alanlar geniş evleri seven yay burcu temizliğe bu özelliğinden dolayı daha fazla vakit ayırmak zorundadır.Dağınıklık,pasaklılığa asla tahammülü yoktur
OĞLAK 22 Aralık-20 Ocak
 hayatlarında cimrilik önemli bir yer tutsa da gene temizlik için para harcayacaktır.çünkü bir oğla hergün evini temizler  pırıl pırıl yapar.
KOVA 21 Ocak-19 Şubat
 dost canlısı olan kovalar belki temizliğe arkadaşlarına zaman ayırdığı kadar zaman ayıramayabilir.Ama ne zaman ihtiyacınız olsa size temizlik konusunda bile seve seve yardımcı olacaklardır.
BALIK 20 Şubat-20 Mart
bir balık sizin için umursamaz gözükse de evinde kendi rahatlığı için asla baştan savma birşeyler yapmayacaktır.Sanata düşkün balıklar evini de tertemiz tutarlar.
Sizin için burçların temizlik anlayışlarını araştırdık.Peki tüm burçlar genel olarak temizliğe önem veriyorsa bu çöp ev sahipleri hangi burçtan çıkıyor sizce :))temizlik mi eyvah ile ilgili görsel sonucu







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TEMİZLİK TAKINTISI BİR HASTALIK

FIRIN TEMİZLİĞİ ARTIK ÇOK KOLAY